Referencer:

Læs selv her, hvad andre fortæller om Ninas sessioner:

Nina Benzon-Ehlers er en topprofessionel spirituel astrolog og en eminent transpersonlig psykolog, som rammer “spot on” – hun ser knivskarpt og
på en blid og empatisk måde får hun dig til at møde dit dybere selv – din sjæl.
I mange år har jeg mødt mange eksperter, undervisere og lærere – store åndelige personligheder, men Nina Benzon-Ehlers har en evne og præcision, jeg ikke har mødt og set hos andre. Ninas store indsigt, livserfaring og hjerte er en gave – efter min mening har Nina udviklet redskaber i verdensklasse , som jeg håber så mange mennesker får mulighed for at opleve og bruge.

-Merete Nørgaard

Stemmetræner

Shakespeare-uddannet Master i Teater & Stemmetræning

www.livingvoice.dk

FRA SKEPSIS TIL KLARHED & MENING 🙏

Jeg er yderst taknemlig og ydmyg i henhold til udbyttet af mit møde med Nina Bentzon-Ehlers og hendes evner.

Sjældent er jeg blevet læst og mødt så dybt, præcist og klart, som jeg blev af Nina i hendes læsning af mit horoskop.

En bevidstgørelse, der har skabt endnu mere klarhed, retning og mening i mit liv og mit formål og rejse her på jorden.

Kan kun på det varmeste anbefale Nina og hendes evner, hvis du ønsker at finde din vej!

Kærlig hilsen

– Nils Rosted

Facilitator i familieopstilling/coach.

www.nilsrosted.com

163045_1708568146401_4230967_nTrænger du til at se dig selv og dit liv i et nyt perspektiv, kan jeg anbefale, at du kontakter Nina. Man kan nemlig meget let komme til at sidde fast i sine mentale mønstre og sædvanlige måder at gøre tingene på – og her kan det være særdeles kærkomment med ”nye øjne”.

Nina har sådanne ”nye øjne”. Hun kigger på dig fra en spirituel synsvinkel – hun kigger på din sjæls rejse.Det var det, Nina gjorde for mig en junidag i 2012. Hun kiggede på min sjæls rejse og løftede mig op til at kunne se mit liv på en ny måde – de lange linjer, de store perspektiver, de dybe psykologiske mønstre bag ”min skæbne”. Og det var så lettende, befriende og fornyende at blive set med de briller på. Da jeg forlod Nina, havde jeg en klar fornemmelse af, hvor jeg skulle hen, og hvad det var, jeg måtte gøre. Jeg følte mig på vej igen!

– Gitte Jørgensen

Journalist, coach og forfatter til Simple Living og Pippi Power http://www.gittejoergensen.dk/

Ninas arbejde er for mig helt unikt, da hun formår at bruge det astrologiske horoskop som rammen om en dybdegående analyse af tilgængelige ressourcer og skjulte muligheder. Hun er handlingsorienteret, på en måde der skubber processerne kraftigt fremad. Nina er et af de mest humoristiske og intelligente mennesker jeg kender.

Gennem astrologien har jeg fået et tydeligt indblik i mine muligheder og ressourcer. Ninas evne er at hjælpe med at lave den rette analyse af, hvad der er indbildte begrænsninger/frygt og så reelle handlemuligheder. Hun besidder dyb spirituel visdom og brænder for at hjælpe én med at manifestere det liv man ønsker.

– Pia Jørgensen

Cand. Pæd. Pæd. Psych.
Mindfulness-instruktør

www.piatrane.wix.com/mindfulness

Jeg kan på det varmeste anbefale Nina som terapeut… Hun er et mildt, nærværende væsen med en analytisk evne, som vidner om en særdeles veludviklet indlevelsesevne og om mange års erfaring.

Pludselig afslutning af langt parforhold, fyring fra job og et økonomisk kaos, i samme måned, efterlod mig i chok og uden nogen som helst retning i mit liv. Blev anbefalet at kontakte Nina af en kær veninde, og jeg havde store forventninger til hende… manglede et quickfix. På bare én session formåede Nina at samle mig op og give mig retning. Nina gav mig et klart billede af mig selv, mit liv, mine værdier, mine styrker og mine svagheder… mildt og kærligt formidlet, så det gav mening i en sådan grad, at det næsten var skræmmende. Nina gav mig forudsigelighed og mod på fremtiden, og jeg har siden arbejdet med de tanker og ideer, hun præsenterede mig for.

– Kenneth Paaske-Møller, 45 år

Intern koordinator

Mit møde med Nina blev mødet med min sjæl. Ved hjælp af mit fødselshoroskop og dyb spirituel indsigt satte Nina et spejl op, så jeg for første gang i mit liv kunne se og ære min sjæl.
Svære livsbegivenheder og hjerteskærende oplevelser kunne jeg pludselig anskue fra nye vinkler og tidligere smerte gav til med mening. Mit møde med Nina var banebrydende for min personlige udvikling, og jeg benytter fortsat Nina som ’hjælperen’ i min udviklingsproces. Jeg oplever, at min udvikling i samarbejde med hende, tager kvantespring hvilket passer mit temperament aldeles godt. Ninas formidable formidlingsevne og hendes intuitive lytning, krydret med skøn humor, gør ethvert besøg i Hornbæk til noget særligt, smukt og meget opløftende.

– Pia Glavind

Foredragsholder

 http://www.piaglavind.dk

Nina leverer praktiske råd til min hverdag, der virker. Vores samtaler tager afsæt i aktuelle tendenser i horoskopet og i en åndelig dimension set fra sjælens ståsted. Herfra springer en dagligdags og helt konkret samtale om de ting, der rør sig i mit liv lige nu. Nina binder disse ender sammen på en overraskende meningsfuld måde. Nina har som en munter vejviser holdt mig på sporet i den transformation, jeg har gennemgået de sidste 4-5 år. Kan varmt anbefales.

– Lars Fogh, 53 år.

Jeg kontaktede Nina på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg trængte til inspiration og motivation til at træffe nogle valg for min fremtid. Samtidig havde jeg behov for, at få belyst hvilke egenskaber jeg havde mulighed for at udvikle, og hvilke jeg havde mulighed for at se mere kritisk på.

Jeg kan kun give positive tilkendegivelser til  Nina – jeg har den dybeste respekt for hendes arbejde som astrolog. Nina ser det hele menneske og har en åndelig dimension med i sit arbejde som er helt unikt. For Nina er det ikke et ” bestillingsarbejde “, men et virke med andre mennesker hun kærer om med den dybeste respekt og næstekærlighed og med en helt fantastisk stor faglig dybde.
Udover sit virke som astrolog og coach – er Nina et utroligt spændende menneske, der uden sammenligning gør et stort indtryk på de mennesker hun møder på sin vej.
Jeg giver give Nina mine absolut varmeste anbefalinger med på vejen.
De er uden tvivl fuldt fortjent.
– Pernille Jespersen
Sygeplejerske

Nina arbejder yderst kompetent inden for sit område, med åbenhed, stor viden, livserfaring og en altid smittende positiv energi.

Det er ganske unikt at man kan få så stor viden om sig selv, og vejledning på så højt plan!

Jeg har både fået lagt mit horoskop og vejrudsigter. Alle gange har jeg oplevet det som en meget positiv og givende oplevelse!

Jeg følte stor overraskelse ved at få mit horoskop, da Nina refererede til mange ting, hun ganske enkelt ikke burde vide! Det var det der gjorde at jeg blev helt overbevist om at det hun kan er så unikt og fantastisk. Hver gang jeg har fået en vejrudsigt har jeg tænkt ved mig selv, om der nu var noget om det, og kan det virkelig passe…. der er jo længe til. Så går det i glemmebogen og lige pludselig står man i en situation, hvor man tænker: Wooow…. det her var rigtigt! det stod i mine stjerner! helt fantastisk.

Jeg har fået utrolig meget ud af konsultationerne hos Nina. Ting der er kommet på plads, forståelse på et højere plan, ro.

Jeg vil fortsat benytte mig af den spirituelle astrologi.

– Cecilie

Kok

Jeg oplever hos Nina, at jeg kan komme opfyldt af elendighed og manglende tro på mig selv, og når jeg går fra hende igen, er jeg først og fremmest opfyldt af håb og tro på, at jeg selv har, hvad der skal til for at løse mine problemer. Hun formår at få én til at se sine livskriser i et større perspektiv, så det hele giver mening, og hun giver én konkrete værktøjer, så man selv kan rykke og udvikle sig. Der er en både varm, kærlig og meget professionel stemning gennem en konsultation hos Nina, og hun har hjulpet mig utrolig meget i flere meget svære perioder i mit liv.
– Jannie Eismark
Kommunikationskonsulent

Nina er et begavet, morsomt, legende og seriøst menneske med stor empatisk evne i din formidling.

Jeg blev inspireret både til at læse og dygtiggøre mig på dine referencer til mig, men følte mig i høj grad også støttet i min personlige opblomstring og værdsættelse af mit potentiale.

Du gir mig stof til eftertanke og fryd over at være mig.

Jeg føler mig set og genkendt.

Du er en fest at være sammen med.

Humor er vores eneste(???) Gudelige egenskab og den ejer du til fulde – også sådan, at min egen krøller af fryd og føler sig Hjemme i dit selskab.

Din kontakt til det mystiske hjørne i haven – din Kærlighed til de levende – planterne og os andre, vidner om din respekt for vores univers og for al den fine vejledning let ydmyghed og stor respekt samt legende nysgerrighed kan forlene os med.

Og det inspirer du mig til – også.

Du er godt selskab med højt til loftet – firmamentet(?) ku man vel sige – og en meget fin lærer og underviser.

Astrologi er for mig kun interessant, hvis filteret jeg skal vejledes af og tegningen skal tolkes via, er klar og konstant opmærksomt på egen finpudsning og levendegørelse på den ikke dømmende direktive facon.

Det mestrer du.

At fortsat komme til læsninger af horoskopets forandringer i det organiske univers er en vidunderlig vejledning, jeg ikke bare ser som en gave til mig selv og mine mennesker, men også som en spændende og klar kontakt til de dele af mig selv, som af og til tabes i den hæsblæsende hverdag, når vi glemmer at lytte og sanse – huske på og nyde livet…NU

Du er en fornem lærer og en supersjov legekammerat.

– Elizabeth Heindorff

Fysioterapeut og psykoterapeut

.

Nina har med sin personlighed og spirituelle indsigt ramt en indre kerne i mig. Hun har med hendes helt egne indgangsnøgler fundet ind til noget i mig, som jeg vel egentlig godt ved, er der, men som jeg ikke helt kender alligevel. Hun gør mig nysgerrig og viser mig vej til en større og dybere selvindsigt.

Jeg er overbevidst om, at det var meningen, jeg skulle møde Nina netop på det tidspunkt i mit liv, som jeg gjorde. Jeg ved også, det er derfor, hun stadig er i mit liv. Jeg har ganske enkelt stadig brug for hendes hjælp til at blive mit bedste jeg.

Nina kan kun få mine varmeste og kærligste anbefalinger!

Har du lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte mig på min mail: megso0509@gmail.com.

 – Mette Elisabeth Gaml-Sørensen

Uddannelseskonsulent
House of Technology

Jeg fik kontakt til Nina igennem en veninde. På det tidspunkt havde jeg haft stress-relateret depression.

Det unikke ved Nina er, at hun ikke er interesseret i, hvad man “fejler” men i det potentiale der ligger i ens personlighed.

Konsultationen hos Nina var en bekræftelse på de styrker jeg har i min personlighed – ikke hvor svag jeg var, og hvor lidt jeg kunne. Ninas vejledning gjorde, at jeg fik et nyt syn på mig selv – at der er masser af hjælp og hente i universet – som giver mit liv lys og dybde. Meget anderledes end min terapi hos psykiater – der forsøgte at fastholde mig som en svag depressiv person.

I dag arbejder jeg stadig i en gruppe under Ninas vejledning – det hjælper mig til at finde MIN VEJ – det er godt for min sjæl.

Jeg vil ikke kunne have et så dejligt liv uden Ninas vejledning.

– Hanne Engelstoft

Fotojournalist

 

Nina har en yderst professionel og faglig tilgang i sit arbejde, som jeg synes adskiller sig. Jeg fik belyst områder på det personlige plan, som vækstede den udvikling, jeg var gået i gang med. Via konsultationen fik jeg en guideline som hjalp mig i forhold til nogle af de beslutninger, jeg stod overfor. Jeg har endvidere anvendt konsultationen til at videreudvikle og styrke de områder, og fået sat forøget fokus på nogle af de sider, som jeg havde besluttet mig for at arbejde med. Jeg anvender Nina som coach, og bruger konsultationen til at “holde fast og eksekvere på de aftaler, jeg har indgået med mig selv” for min videre udvikling. 

Kompetence, humor og empati er nogle af de ting der kendetegner Nina. Derfor de bedste anbefalinger!!   

– Susanne, 43 år

Konsulent.

På anbefaling opsøgte jeg Nina, da jeg igennem længere tid havde følt, at jeg manglede nogen, der kunne vejlede mig i mit liv. Jeg søgte noget som gik ud over den traditionelle psykologisk tilgang, og her kunne Nina tilbyde en mere holistisk indgang, noget der minder om mentorship. Nina har på få besøg udfyldt denne rolle ved at vise mig mit uopdagede, universelle potentiale; dét, der fylder og vokser dybest i min sjæl. Det føles som om Nina har kendt mig altid – og bedre end jeg selv gør! Hver gang er jeg kommet fra konsultationen med nyt mod på livet, med en følelse af at alt er som det skal være, med ny inspiration og (selv)indsigt. Og hver gang har Nina meget præcist set hvilken retning mit liv kunne/skulle udforme sig i. Nina har både ‘set’ mit andet barn, da jeg ikke selv vidste jeg var gravid endnu, samt vist mig vejen mod mit nye job. Nu er det snart tid til et nyt besøg.

Astrid, 36 år.