Kend din sjæl - nina ehlersTænd lyset!

Der er intet vigtigere, vi kan gøre som mennesker end at tænde lyset. I vores eget og andre menneskers liv.

At tænde lys og udvide sin bevidsthed er tvungent pensum for alle sjæle.

I bogen Kend din sjæl får du en introduktion til spirituel psykologi og astrologi. Med redskaber til selvudvikling, der virker.

Læs om mindfulness, meditation og spirituel praksis. Og børneopdragelse med et spirituelt livssyn – og sund fornuft.

”Jeg elsker at høre eller at læse andre menneskers livshistorie. Især hvis den er fortalt på en sådan måde, at den har noget at sige os alle på et højere spirituelt plan. Det har Nina Bentzon-Ehlers livskloge bog, der udover at indeholde et væld af visdom, også er velskrevet og spændende. Jeg anbefaler den hermed på det varmeste.”                                                                Lars Muhl, forfatter til bl.a. Seeren fra Andalusien og Gralstrilogien

 

Smukt farvetryk, 240 sider, Historia Forlag. Fås også som e-bog.

KØB HER

Mere om bogen:

Er der en del af dig, der har intuitiv viden om, hvem du er og hvor du skal hen i livet? En essens eller et autentisk jeg, der venter på sin fulde udfoldelse?

Hvordan får vi kontakt med vores iboende intelligens og sjælens livgivende aspekter?

Hvordan overvinder vi begrænsende forestillinger og frygtsomme tanker? Hvad kan vi selv gøre, og hvornår skal vi have en førerhund til de blinde pletter?

Læs om:

  • Ny spirituel astrologi – et enestående kort over vores indre landskab.
  • Inspirerende personlige fortællinger – vores indre helt og den vanskelige livsopgave.
  • Børn og spiritualitet – hvad kan astrologien bidrage med? Smukke og sjove casehistorier.
  • Ny forskning om hjernens og kroppens funktioner – tankesindets automatpilot.
  • Tidløse visdomstraditioner – sjælens katedral.

 

”Vi er børn af en højere kærlig intelligens og skal bare udfolde vores skønhed: Du er elsket og værdsat –Du har intet at frygte -Der er intet, du kan gøre galt. Kan man indoptage de tre sætninger, er man særdeles godt rustet.
Nina Bentzon-Ehlers´ egen fortælling er bogens ramme. Den fangede mig særligt, hvor hun fortæller om sine erfaringer med depression og vejen igennem. Hun er et stærkt, begavet og handlekraftigt menneske, optaget af det spirituelle og af at anvende sin viden praktisk i sin families dagligdag. Hun arbejder med spirituel astrologi og har erfaring fra mange klienter.
Usædvanligt er der et helt kapitel om at opdrage tre drenge på en spirituel basis. Desuden afsnit om sjælens evolution astrologisk belyst, nærdødsoplevelser, sjæl/legeme. Blandt de praktiske redskaber er: det indre vidne, mindfulness og visualisering – let at lære og en kunst at anvende. Bogen er både personlig og nøgtern, den væver spiritualitet, sjæl og hverdag sammen på en ikke-tung måde og har mange eksempler. Kan nok give en astrologisk begynder blod på tanden.”
Jesper Ovesen, Nyt Aspekt.

 

Læserne skriver:

 

Jeg er i gang med at læse ”Kend din sjæl” og blev meget inspireret. Der er blevet vækket noget ind i mig som var glemt og gemt for langt tid siden. Jeg kan mærke, at jeg skal gøre rigtig meget for at forandre mit liv, begynde at elske mig igen og være lykkelig. Mange varme hilsner Joanna

Jeg er igang med at læse din nye bog. Den er helt fantastisk.

Karinna

Jeg har lige læst din bog, og jeg er helt solgt, hold da op den siger mig SÅ meget. Jeg er helt “høj” på den.

Susanne

Har netop har læst “Kend din sjæl”. Stort set non-stop. Faldt (tilfældigt?) over den på biblioteket, og synes, det er en fantastisk bog, du har skrevet. Jeg har i hvert fald fået noget at tænke over, og selv om astrologi på andet end ugeblads-pjatte-plan er helt nyt for mig, så må jeg sige, at jeg er meget fristet af at få lavet mit horoskop.

Stor tak og mange hilsner fra Mette

“KEND DIN SJÆL – find livet i dig selv” af Nina Bentzon-Ehlers er en fantastisk klog, velskrevet og unik bog, der bygger bro mellem den holistiske og den videnskabelige verden. Jeg er blevet et rigere menneske efter at have læst den og vil vende tilbage til bogen igen og igen – man bliver nemlig aldrig helt færdig med at læse i den.”

Pernille Brahe, sygeplejerske.

”Det er en af de bøger, hvor jeg siger øv, når jeg er færdig. Bare der var mere. Den er så godt skrevet, indeholder så mange informationer, jeg kan bruge, og der står så meget mellem linjerne. En af de bøger der gør meget svært stof let tilgængeligt. Jeg kan rigtig godt lide din blanding af teoretiske overvejelser og personlige historier, der på bedste vis illustrerer, hvad det hele drejer sig om.”

                                                                             Bente Schiebye, arbejdsfysiolog, Phd.

“Rigtig, rigtig god! Den er med til at udvide ens verdensbillede på en ægte måde. Meget levende. Man oplever en dynamik overfor det at være menneske – man er ikke fastlåst, men et levende, energetisk væsen, der kan bevæge sig i verdener af lys. Jeg synes det er godt, at der indimellem er små, personlige kommentarer, så kan man mærke, at der er en person bag – og ikke en perfekt guru.”

Thomas, politisk konsulent.

“Jeg har for længst læst din bog – nej, slugt den, er vist mere korrekt. Den er smuk. Enkel og autentisk og meget, meget relevant på sin egen særlige måde. Faldt i staver hver gang jeg havde læst i den – så mange ting at reflektere over og skønne sætninger jeg har lyst til at læse igen og igen.

Der er virkelig noget til alle i din bog. Så mange beretninger hvor jeg kunne kende fraktioner, enten fra egne eller klienters oplevelser og udfordringer. Det er en bog til at blive klogere af. På sig selv. På menneskeheden og på det storslåede i os alle. Og en bog til fred. Jeg faldt til ro i mødet med dine ord og fortællinger, og der er meget livsenergi at hente.  Kunne kun komme i tanke om en eneste fejl – den er alt for hurtig slut!”

Anja Mia Haas, eventchef.

”Allerførst vil jeg sige, at det er en virkelig god bog. Det er dragende tekst, som jeg ”har slugt råt”, og jeg har haft svært ved at lægge den fra mig, når jeg var nødt til at holde en pause. Du har en dejlig måde at formulere dig på – og mange anderledes måder at beskrive og fortolke de spirituelle love. Det har jeg nydt og lært af. Jeg synes også om koblingen mellem den personlige tekst og den mere citerende/fortolkende tekst.”

Susanne, bankrådgiver.

KØB HER