Nå dine mål:

Coaching i en kortere periode er en fremragende metode til at opnå et konkret veldefineret mål: f.eks. et nyt arbejde, et forbedret ægteskab eller forældreskab.

 

Når du har fået lagt dit fødselshoroskop, har du fået mere viden om dit potentiale, og hvad du kan gøre for at realisere det.  Du er måske også blevet klar over, hvad der kan forhindre dig i at folde vingerne ud og flyve. Nu skal der trænes, og man kan have behov for støtte og hjælp til at bevar klarhed og holde fokus.

Coaching er avanceret flyvetræning.

Vi lægger sammen en plan med udgangspunkt i dine ønsker, og jeg støtter dig i at tage konkret handling på det, vi aftaler. Det kan være museskridt eller store spring.

Vores fælles viden om fødselshoroskopet og de aktuelle aspekter ligger som en baggrundsviden, der giver en særligt klar fornemmelse af, hvor vi skal hen, og hvor faldgruberne ligger. Det sparer tid og øger effektiviteten.

Hvis du har interesse for spiritualitet, kan jeg hjælpe dig i gang med en spirituel praksis som meditation. Det skaber indre ro og afklaring. Og redskaber til at leve mere intuitivt i kontakt med din indre stemme og iboende spirituelle intelligens. I hinduistisk tradition kaldes det at bygge anthakaranaen – broen til sjælen.

 

Varighed:

Min erfaring er, at effektiv udvikling kræver et forløb på ca. 3 måneder med samtaler 1-2 gange om måneden. Lad os gå i gang, og undersøge, hvad der er behov for. Du kan stoppe når som helst, du ønsker det.

Det er muligt at henvende sig over telefonen, hvis tingene brænder på.