LYDBOG:

Kend din sjæl

Tænd lyset! Der er intet vigtigere, vi kan gøre som mennesker end at tænde lyset. I vores eget og i andre menneskers liv. 

At tænde lys og udvide sin bevidsthed er tvungent pensum for alle sjæle.

Nederst på siden her finder du bogens illustrationer.

Du får konkrete redskaber til selvudvikling, der virker.

Hør om spirituel psykologi og astrologi med sjove, inspirerende casehistorier.

Spirituel astrologi er en vidunderlig vej til at få intuitiv kontakt med vores autentiske jeg eller sjælen. At forstå sig selv og andre, i dybden og præcist.

Gennem daglig praksis kan vi opnå indre ro, gode relationer til andre og fuld kreativ udfoldelse. Som bevidste mennesker kan vi hjælpe børn til en indre forankring, der støtter vækst og tillidsfuld selvrealisering.

Nina Bentzon fortæller sin personlige historie og om sine mange års erfaring som spirituel astrolog.

Indtalt af Niels Petersen.

format_quote

”Jeg elsker at høre eller at læse andre menneskers livshistorie. Især hvis den er fortalt på en sådan måde, at den har noget at sige os alle på et højere spirituelt plan. Det har Nina Bentzons livskloge bog, der udover at indeholder et væld af visdom også er velskrevet og spændende. Jeg anbefaler den hermed på det varmeste.”

Lars Muhl, forfatter til bl.a. Seeren fra Andalusien og Gralstrilogien

format_quote

“Børn skal pakkes ud, ikke pakkes ind.”

Nina Bentzon

I bogens kapitel om børn og spiritualitet deler Nina Bentzon sine egne erfaringer med børn og beskriver, hvordan kendskabet til barnets horoskop og en spirituel praksis naturligt kan indgå i livet med børn. Og støtte dem i at få en fast kerne og blive indre-styret i stedet for ydre-styret. Lyt med på case-historierne om Den muntre general, Bjerggeden og Røverne i Tappernøje. Et særligt afsnit handler om meditation, sociale medier og skærmforbrug.

Fra bogen: ”Den spirituelle astrologi viser, at der kan være en dyb mening med, at forældre netop får de børn, de får. Som om universet vil give os mulighed for at lære netop det, vi skal lære gennem vore børn. Og omvendt. Børn lyser på forældrenes blinde pletter, og sammen får man mulighed for at blive hele mennesker. At forstå sine børn og behandle dem rigtigt hver især er den bedste investering, man kan gøre.”

format_quote

”Astrologien indeholder summen af menneskehedens viden om psykologi siden oldtiden”.

C. G. Jung

Her er, hvad andre har sagt om Kend din sjæl

Jeg er i gang med at læse ”Kend din sjæl” og blev meget inspireret. Der er blevet vækket noget ind i mig som var glemt og gemt for langt tid siden. Jeg kan mærke, at jeg skal gøre rigtig meget for at forandre mit liv, begynde at elske mig igen og være lykkelig.

Mange varme hilsner Joanna

Jeg er igang med at læse din nye bog. Den er helt fantastisk.

Karinna

Jeg har lige læst din bog, og jeg er helt solgt, hold da op den siger mig SÅ meget. Jeg er helt “høj” på den.

Susanne

Har netop har læst “Kend din sjæl”. Stort set non-stop. Faldt (tilfældigt?) over den på biblioteket, og synes, det er en fantastisk bog, du har skrevet. Jeg har i hvert fald fået noget at tænke over, og selv om astrologi på andet end ugeblads-pjatte-plan er helt nyt for mig, så må jeg sige, at jeg er meget fristet af at få lavet mit horoskop.

Stor tak og mange hilsner fra Mette

“KEND DIN SJÆL – find livet i dig selv” af Nina Bentzon-Ehlers er en fantastisk klog, velskrevet og unik bog, der bygger bro mellem den holistiske og den videnskabelige verden. Jeg er blevet et rigere menneske efter at have læst den og vil vende tilbage til bogen igen og igen – man bliver nemlig aldrig helt færdig med at læse i den.”

Pernille Brahe, sygeplejerske.

”Det er en af de bøger, hvor jeg siger øv, når jeg er færdig. Bare der var mere. Den er så godt skrevet, indeholder så mange informationer, jeg kan bruge, og der står så meget mellem linjerne. En af de bøger der gør meget svært stof let tilgængeligt. Jeg kan rigtig godt lide din blanding af teoretiske overvejelser og personlige historier, der på bedste vis illustrerer, hvad det hele drejer sig om.”

 Bente Schiebye, arbejdsfysiolog, Phd.

“Rigtig, rigtig god! Den er med til at udvide ens verdensbillede på en ægte måde. Meget levende. Man oplever en dynamik overfor det at være menneske – man er ikke fastlåst, men et levende, energetisk væsen, der kan bevæge sig i verdener af lys. Jeg synes det er godt, at der indimellem er små, personlige kommentarer, så kan man mærke, at der er en person bag – og ikke en perfekt guru.”

Thomas, politisk konsulent.

“Jeg har for længst læst din bog – nej, slugt den, er vist mere korrekt. Den er smuk. Enkel og autentisk og meget, meget relevant på sin egen særlige måde. Faldt i staver hver gang jeg havde læst i den – så mange ting at reflektere over og skønne sætninger jeg har lyst til at læse igen og igen.

Der er virkelig noget til alle i din bog. Så mange beretninger hvor jeg kunne kende fraktioner, enten fra egne eller klienters oplevelser og udfordringer. Det er en bog til at blive klogere af. På sig selv. På menneskeheden og på det storslåede i os alle. Og en bog til fred. Jeg faldt til ro i mødet med dine ord og fortællinger, og der er meget livsenergi at hente.  Kunne kun komme i tanke om en eneste fejl – den er alt for hurtig slut!”

Anja Mia Haas, eventchef.

”Allerførst vil jeg sige, at det er en virkelig god bog. Det er dragende tekst, som jeg ”har slugt råt”, og jeg har haft svært ved at lægge den fra mig, når jeg var nødt til at holde en pause. Du har en dejlig måde at formulere dig på – og mange anderledes måder at beskrive og fortolke de spirituelle love. Det har jeg nydt og lært af. Jeg synes også om koblingen mellem den personlige tekst og den mere citerende/fortolkende tekst.”

Susanne, bankrådgiver.

Illustrationer:

Side 18 og 19 –  Familieskema

Side 24 – Fraktaler og atomer

Side 67 og 68 – Sjæl og ego – en model

EGO: Kroppen og dens funktioner, hvoraf ca. 90% foregår i det underbevidste. Hjernens tankestrøm eller den indre dialog kaldes også automatpiloten. Eller med hinduernes betegnelse: ”den fulde abe”. Består af personligt ego (barndomsoplevelser og karmisk historie) og kulturelt ego (nationale normer, samfundsnormer og kønsroller).

KREATIVT SELV ELLER SJÆL: Talentkerner/hvilende interessepunkt/intuitiv viden/klarhed/fred/glæde/kraft. Når man er i fuld kontakt med sjælen, er man opfyldt af energi og nærmest ustoppelig. Andre vil ofte opleve én som ”for meget”.

VÆRENSGRUND, Kilden, Gud, OM

Side 133 – Fra bogen De skjulte budskaber i vand af Masuru Emoto