Intuition – et nyt projekt

Ordet in-tuition betyder ”vejledning indefra” .

De fleste mennesker har erfaring med intuition. Ikke tanker, men spontan information, der kommer strømmende ud af det blå. Nogle gange med stor kraft. Som viden, billeder, energetiske eller kropslige fornemmelser. Nogle oplever det som et tydeligt energiskift eller et ekstra gear. En stærk intuition er et avanceret GPS-system, der løfter livet op på et højere niveau til stor gavn for en selv og den helhed, man bevæger sig i. Det er helbredende, sjovt og overraskende. En form for magi, som mennesker oplever hver dag.

Men ved vi egentlig, hvad vi taler om? Findes der for eksempel forskellige former for intuition? Hvad er forskellen på ”mavefornemmelse” og den pludseligt opståede lyse idé, der løser et indviklet problem? Eller en mavefornemmelse, som viser sig at være frygt, der skal konfronteres og overvindes, fremfor meningsfuld indre viden, man skal lytte til? Hvordan skelner vi?
Og ikke mindst, hvordan får man stabil adgang til sin højere intuition og kan den trænes?

Har du lyst til at hjælpe?

Jeg ville være meget taknemmelig for beretninger fra jer. Beskrivelser af oplevelser med en tilstand, hvor du føler dig særligt forbundet eller i flow. Privat eller professionelt. Skriv til mig på nbe(at)os.dk.
Her er spørgsmålene:
1. Hvad laver du, når du oplever en forhøjet tilstand eller et enestående flow?
2. Hvad kendetegner denne tilstand – mentalt, kropsligt, følelsesmæssigt? Kan du beskrive energien? Er der steder i kroppen, du vil fremhæve?
3. Hvordan adskiller den sig fra din normale tilstand?
4. Hvad skal der til for at denne tilstand indfinder sig – hvad åbner for den? Forbereder du dig? Mentalt eller fysisk, eller praktisk?
5. Har du altid haft denne evne, eller er den udviklet over tid? Har erfaring eller øvelse haft indflydelse?
6. Hvad udretter denne evne til forskel fra din almindelige dagsbevidsthed?
7. Hvad lukker for adgangen?
8. Har du en særligt markant oplevelse, du har lyst til at fortælle om?

Beskriv på 1-2 sider. Hvis din beskrivelse kommer med i projektet (undervisningsmateriale/bog), vil du blive spurgt om tilladelse.

“Sand tænkning er ikke en sag for hjernen. Sand tænkning er præfysisk. Det er tænkningen bag tænkningen, der har ansvaret for alle de virkelig betydningsfulde valg, vi træffer i verden. En tænkning, som ikke afhænger af lineær deduktion, men bevæger sig med lynets hast og skaber forbindelser på forskellige niveauer og fører dem sammen. Stillet over for denne frie, indre intelligens er vores almindelig tænkning håbløs langsom og famlende. Vores sandeste, dybeste selv er fuldkommen frit.”
― fra hjernekirurgen Eben Alexanders nærdødsoplevelse i Til Himlen og tilbage s. 105.

Nærdødsoplevelser peger på, at bevidsthed og intuitiv viden kan hidrøre fra en transcendent dimension. Jeg har tidligere nævnt bl.a. Anita Moorjani, Dannion Brinkley og Betty Eadies bøger. En ny betagende bog er skrevet af en soldat ved navn Natalie Sudman, hvis militærkøretøj blev ramt af en vejsidebombe i Irak. Hun døde kortvarigt og blev omgående sendt ind i en anden dimension, hvor hun kommunikerede kærligt og intelligent med et kollegium af lærere og vejledere. Soldat Sudman er knivskarp og føjer nye detaljer til forståelsen af vores missioner her på jorden. Og så er hun sjov. Bogen er desværre kun udkommet på engelsk.

n sudman forsidesudman bagside

“The Application of Impossible Things”

Verdenssituationen kort
På mit hold i psykologisk astrologi arbejder vi med kendte og relevante menneskers horoskoper.

Her er en ultrakort tolkning af Donald Trump og Barack Obamas horoskoper:

Trump: 
Ex 2 færdigt

 

Som astrolog falder man ikke ned af stolen ved at se Donald Trumps Ascendant i Løven med krigeren Mars ovenpå – pral, pragt og ting, der glimter! Ambition, aggression og selvforherligelse, den klassiske narcissist. Sol/Uranus i Tvillingerne i opposition til Månen i Skytten med Saturn ovenpå Venus viser et følelsesliv som et næsehorn. Ingen bremse på det, der kommer ud af munden eller grænser i almindelighed, særligt i forhold til kvinder. Kærlighedsevnen er hæmmet på en måde, som gør det vanskeligt for ham at interagere ægte og autentisk med andre. Han kan posere, men ikke relatere. Uforudsigelig, bedrevidende, påvirkelig, impulsiv og uvederhæftig. Merkur i Krebsen er her lunefuld og nærtagende. MC i Tyren har behov for konkrete resultater i luksusklassen: Trump Towers.
Et klassisk herskerhoroskop med planeter i 10. felt – karriere – tilsat en papegøjes plapren. Interessant er Nordknuden ovenpå Sol og Uranus i 10., der peger på en åndelig ”mission” om at skabe turbulent forandring på samfundsplan – kaos , men med mulighed for ny orden på et højere niveau.
Obama:

Ex 1 færdigt horoskop modul 7 001
Barack Obamas horoskop er usædvanligt for en præsident – f.eks. ingen planeter i 10. hus, men fokus på Jomfruens 6. felt – praktisk tjeneste, 4. felt – familie og 7. felt, som er feltet for partnerskab og forståelse af andre mennesker gennem dialog, diplomati og forhandling. Vandmandsascendanten og Uranus i aspekt til MC/skæbneaksen viser uselvisk humanistisk idealisme, der lægger vægt på viden, uddannelse og social reformation. En ”blid”, hjælpsom og tjenende Mars i Jomfruen, der ikke er tilbøjelig til at gå i krig, men finde praktiske, nyttige løsninger. Juristen og de fantastiske talegaver vises af aspekter mellem Jupiter, Merkur og Månen i det kommunikerende Tvillingernes tegn og Løven. Der har glæde ved at optræde, og herske. Kong Arthur møder opgraderet socialrådgiver. Modsat Trump en omsorgsfuld Venus i Krebsen. Og en positivt aspekteret Måne i 4. felt, som viser et inderligt følelsesliv i privatlivet og begejstring for den kvinde, han lever sammen med.
Skriv til mig om jeres oplevelser med intuition og hav det godt! Kærlig hilsen Nina

ramsløg m fårMan kan jo ikke arbejde hele tiden – der skal også være plads til pesto med får