Helbred dit liv:

Et coachingforløb kan være en helende vej ud af dyb krise som skilsmisse, udbrændthed, alvorlig sygdom eller tab af en elsket person. Eller helbrede destruktive mønstre som afhængighedsadfærd, depression, angst, spiseforstyrrelse eller andet.

 

Det kan være et stort arbejde at komme igennem en stor krise eller bringe ukonstruktive mønstre op i  lyset og helbrede dem. Måske oplever du som mange andre at falde tilbage, hvis der ikke er et menneske, der ser din sandhed sammen med dig, og som kan hjælpe dig med at vokse ind i den.

Min opgave som coach er at være en ledsager, der kan fungere som tovholder for din dybere sandhed, hjælpe dig til klarhed og kommunikere ægte og autentisk. De aktuelle astrologiske aspekter viser os, hvor vi er i processen, og hvad den mest konstruktive tilgang er i hver fase.

Hvis du har interesse for spiritualitet, kan jeg hjælpe dig i gang med en spirituel praksis som meditation. Og redskaber til at leve mere intuitivt i kontakt med din indre stemme og iboende spirituelle intelligens. I hinduistisk tradition kalder man det at bygge anthakaranaen – broen til sjælen.

 

Varighed:

Min erfaring er, at effektiv udvikling kræver et forløb på 3-6 måneder med samtaler 1-2 gange om måneden. En tilbundsgående forvandling af mønstre og livssyn kræver en længere periode på ca. to år. Lad os gå i gang, og undersøge, hvad der er behov for. Du kan stoppe når som helst, du ønsker det.

Det er muligt at henvende sig over telefonen, hvis tingene brænder på.