Få lagt dit personlige fødselshoroskop:

Fødselshoroskopet er et enestående kort over et menneskes indre landskab i flere dimensioner. Det viser dit potentiale og samlede energistruktur af egenskaber, talenter og psykiske mønstre. Både dine forsvarsmekanismer og dit sande eller autentiske jeg.

 

Min fornemmeste opgave er at beskrive dit potentiale og anvise veje til at realisere det. Vi ser på de psykiske mønstre, der kan forhindre dig at i udfolde dig, og kommer med ideer til, hvordan de kan opløses og transformeres.

Vi har en positiv, undersøgende vinkel på dit horoskop – du er vognstyrer i overensstemmelse med din frie vilje. Vi er interesseret i at åbne døre, ikke lukke dem.

Et horoskop er for mig en slags universelle noder. Når jeg ser noderne, hører jeg hver enkelt sjæls enestående sang og ser for mig den betagende flerdimensionelle energistruktur, som hvert menneske er. Jeg ser sjælens katedral. Du rummer langt mere, end du tror.

Hvad får du med dig hjem fra en horoskopsession?

  • Overblik over din energistruktur –  evner, talenter og indre ressourcer.
  • Forståelse af psykologiske mønstre og udfordringer.
  •  Hjælp til at låse op for dit særlige potentiale og forfølge konkrete og spirituelle livsformål.
  • En vej til at opfatte det betagende væsen, du er, påskønne det og leve intuitivt i kontakt med din indre stemme.
  • Du får en astrologisk mini-vejrudsigt et år frem.

Hvad får du ikke?

  • Spådomme, der låser dig fast.

Hvad er meningen:

Nærdødsoplevelser og ny forskning i bl.a. cellebiologi peger på, at vi er et felt af bevidsthed, der har et liv udenfor (hinsides eller transcenderende) den fysiske krop. Vi har måske levet mange liv og har et særligt livsformål i hvert liv. Det personlige horoskop indeholder information om denne dimension i generelle linjer.  Hvis det er et ønske, kan vi komme ind på dette område.

163045_1708568146401_4230967_nTrænger du til at se dig selv og dit liv i et nyt perspektiv, kan jeg anbefale, at du kontakter Nina. Man kan nemlig meget let komme til at sidde fast i sine mentale mønstre og sædvanlige måder at gøre tingene på – og her kan det være særdeles kærkomment med ”nye øjne”.

Nina har sådanne ”nye øjne”. Hun kigger på dig fra en spirituel synsvinkel – hun kigger på din sjæls rejse.Det var det, Nina gjorde for mig en junidag i 2012. Hun kiggede på min sjæls rejse og løftede mig op til at kunne se mit liv på en ny måde – de lange linjer, de store perspektiver, de dybe psykologiske mønstre bag ”min skæbne”. Og det var så lettende, befriende og fornyende at blive set med de briller på. Da jeg forlod Nina, havde jeg en klar fornemmelse af, hvor jeg skulle hen, og hvad det var, jeg måtte gøre. Jeg følte mig på vej igen!

– Gitte Jørgensen

Journalist, coach og forfatter til Simple Living og Pippi Power http://www.gittejoergensen.dk/

Læs flere udtalelser her.