Energi og DNA

Ny forskning i epigenetik viser, at vores gener ligger i kroppens celler som meget små cd´er med information. Hidtil har man troet, at generne kontrollerer alt i kroppen i samspil med miljøet. Udseende, funktioner og sygdomme. Hvis man har et gen for brystkræft, har man forøget risiko for at få brystkræft. Men det er forkert.

Faktisk er det aldrig nogensinde bevist, at generne skulle kontrollere kroppen. Det har kun været en hypotese fremsat tilbage i 1953, men med tiden fremstillet i alle lærebøger som et faktum. Ikke mindst støttet af den kemiske lægemiddelindustri, der er helt sammenfiltret med den lægevidenskabelige forskning. Lægemiddelindustrien slikkede sig om munden og kastede sig over muligheden for at sælge masser af kemi, der skulle rette op på alle de farlige sygdomstilstande, der lå i generne. Det har de haft bragende succes med i over 60 år, og er nu en af de største industrier i verden.

Cellerne reagerer på kemi. Men den nyeste forskning har opdaget, at cellerne først og fremmest reagerer på de frekvenser, vores tanker udsender. Cellerne består af atomer, hvis kerne selv er energibølger, der har en frekvens. Den computer, som du sidder ved lige nu, består af energi i bevægelse. DER FINDES IKKE FAST MATERIE. Alt er energi. Når man er i en indre tilstand af positiv harmoni, undlader cellerne at afspille de gener, der indeholder destruktiv information, som fx kræft.

Denne evne i mennesket er så kraftfuld, at man kan gå på glødende kul, løfte en bil for at redde et barn og tømme et glas med gift. Og tænde ild i genstande med sine hænder – se her: http://www.youtube.com/watch?v=Aos0hnwiHt8

Læs mere her og endnu mere i bogen Intelligente Celler og Spontaneous Evolution af cellebiologen Bruce Lipton.

 

DIN INDRE TILSTAND ER ALT

Den nye epigenetik fortæller os, at din indre mentale tilstand er afgørende for din krops tilstand. Men også for dine relationer til andre levende væsner.  

I Otto Scharmers bog om U Teori taler han med en vellidt og succesrig topleder indenfor forsikringsbranchen, som siger: Udfaldet af en intervention afhænger af lederens indre tilstand. En positiv indre tilstand giver succes.

Specialist i hundepsykologi Cesar Millan, hvis program ”The Dog Whisperer” vises på National Geographic Channel rehabiliterer bidske eller forstyrrede hunde.  Og træner mennesker i at være gode flokledere.

Igen og igen siger han til hundeejerne: Den energi, du selv udsender, løber direkte ned gennem hundesnoren. Hvis du er i en positiv mental tilstand, er rolig og myndig, opfanger din hund det omgående.

Din hund lever i nu´et og reagerer på nu´ets energi, uanset fortiden. Og det gør de. Hunde og mennesker, herunder børn. Se dem, hvis du kan. På http://natgeotv.com/dk/dog-whisperer.

Hestehviskeren Monty Roberts skriver det samme i sin bog ”Manden, der lytter til heste”.

Forskere, der arbejder med planter siger sørme fuldstændigt det samme: Planter tilsluttet måleapparater reagerer omgående, hvis man tænker på at vande dem. Eller trække dem op af jorden…

Den japanske videnskabsmand Masuru Emoto har fotograferet vand, der fryses til krystaller. Når man siger ”jeg elsker dig” eller beder en bøn foran et glas med vand, skaber det overjordisk smukke krystaller. Hvis man siger hold kæft eller giver en vred ordre, skaber vandet hæslige kaotiske krystaller. Kroppen består af over 80% vand. Se selv fotografierne i bogen De skjulte budskaber i vand af Masuru Emoto.

Ingen af disse forskere siger, at det er nemt. Tværtimod. Ingen af dem siger, at vi skal fordømme hinanden for alt det, vi ikke kan. De siger heller ikke, at alle er skyld i egne sygdomme hele tiden – miljøet kan skade os med forurening og kemi. Og for nogle af os ser det ud som om, at sygdomme også kan være valgt af sjælen som en mulighed for at lære. Men de siger, at den indre mentale tilstand er den stærkeste faktor af dem alle.

 

Meditation

Mediterende munke har op til 700% mere aktivitet i hjernens frontallap. Det er centret for klar tænkning, lykke og empati. Tænk engang – det er det samme center, der styrer lykkefølelse og evnen til empati. Det kan BETALE sig at behandle andre levende væsner med omsorg og empati. Det gør os glade i låget.

Læs mere i her og endnu mere i bogen Glæden ved at være til af den tibetanske munk Rinpoche Yongey Mingyur

 

Lykkeforskning

Forskningen viser, at lykkefølelse udløses af ”det positivt uventede”.  Tænk på en ven, du elsker at være sammen med. Sker der det samme hver gang?

Og hvad siger det om vores trang til kontrol, bekymring og vanetænkning? Rutine og kontrol i vores hverdag og relationer er rent faktisk dræbende. Læs mere i Tor Nørretranders´ bog Glæd dig.

En, der er god til at tænke på det positivt uventede, er Gitte Jørgensen, forfatter til bogen Pippi Power , www.gittejoergensen.dk.

 

Sundhed

Forskningen viser, at mennesker, der

  • Har mindst én nær fortrolig
  • Udfører frivilligt arbejde
  • Har en religiøs tro eller en spirituel praksis

har op til 800 % større beskyttelse mod sygdom og for tidlig død.

Faktorer, der fuldstændig udkonkurrerer kost, rygning og andre kendte risikofaktorer.

Ensomhed eller en følelse af at være uforbundet med andre levende væsner og Gud er den største dræber for menneskeheden.

Læs mere her og endnu mere i bogen Kærlighedens helbredende kraft af hjertekirurgen Dean Ornish.

 

Forskning i nærdød

Som jurist ved man, at det næsten er et lille mirakel, hvis to vidner i en retssag giver den samme beskrivelse af en begivenhed. Hvis tre eller flere fortæller det samme, er det et større mirakel.

Når det gælder nærdødsoplevelser, er der tusinder og atter tusinder, der stort set fortæller den samme historie.

Mennesker, hvis kroppe ofte har været forbundet med medicinsk materiel, der viser, at der ingen aktivitet er i kroppen under oplevelsen, heller ikke elektriske impulser i hjernen. De er stendøde. Og alligevel vender mange tilbage med lysende klare erindringer om, hvad der skete i operationsstuen og ofte i rummene ved siden af (!). Navne på personale, de aldrig har mødt, indholdet af samtaler, hvad der skete og hvad hvem gjorde.

Og en bevægende beretning om en verden gennemstrømmet af en majestætisk og intelligent, altgennemtrængende betingelsesløs kærlighed. Tankesindet tilhører den fysiske hjerne og er ikke med på den anden side, og der er derfor ingen frygt, bekymring, jalousi, smerte eller forvirring.

 

10-20 % af alle, der genoplives, har haft en nærdødsoplevelse.

 

Anita Moorjani  beskriver i bogen Dying To Be Me, hvordan hun var ved at dø efter fire år med en altødelæggende kræftsygdom. Ved den sidste indlæggelse var lægerne overbevist om, at hun kom for at dø. Det gjorde hun også. Hun gik i coma, og alle organer holdt op med at fungere.

Anita forlod sin krop og gik ind i en anden verden.

Den enkelte sjæl træder ind i en dyb indsigt om hvem, de er, og hvad de foretager sig i livet på jorden. Hver sjæl har egne lektier, som man har valgt at gøre sig erfaringer med i den fysiske dimension. Der er ingen tid eller rum, og man har mange liv i gang samtidig.

Men det, der gør mest indtryk er, at alt i universet er gennemstrømmet og skabt af en vældig kraft, der af alle opleves som den reneste, varmeste kærlighed. Universets byggesten er kærlighedskraft. Der er ikke noget lille eller nuttet over denne kraft – den er majestætisk og overvældende. Som i 50 milliarder stjerner.

Som sjæl kan man ikke begå fejl. Der findes ingen dom, ingen fordømmelse. Man er en flydende, bevægelig strøm af bevidsthed, der oplever, skaber og eksperimenterer. Man er en forlængelse af Gud, der oplever sig selv i færd med at skabe. I glæde, i kærlighed.

Afgørende for det, man oplever på jorden er forholdet til én selv. Jeg siger det igen: forholdet til én selv.

Har man en kærlig indstilling til sig selv og synes, at man er et fint, elskeligt menneske, tillader man gode ting at ske. Tillader. Tænk over dette. Jeg modtager det, jeg under mig selv. Der er ingen mangel i skabelsen.

Da Anita Moorjani vågnede op, forsvandt kræften fuldstændigt fra hendes krop i løbet af få dage.

På nettet findes beretninger på www.near-death.com, og www.nderf.org/ samlet af læge og kræftspecialist Jeffrey Long.

Og læs mere her.

 

Turbohjerne

I bogen “Mor er den klogeste” af Katherine Ellison, som omhandler den nyeste forskning af virkningen af at få et barn, gøres op med ammehjernen .

Det viser sig, at fødslen af at et barn udløser kortvarigt kaos i hjernen, fordi den er under ombygning.

Efter et halvt år får kvinden en turbohjerne, som løser mangeartede opgaver flere hundrede procent bedre end dem, der ikke har børn.  

MEN  (for alle, der ikke føder børn)

At kaste sig ud i projekter som

1. er nye og ukendte,

2. som man er engageret i,

3. har følelser investeret i og

4. hvor der er noget stort på spil (fare),

har samme effekt på hjernen. Man bliver en kortere periode kaotisk og glemsom, hvorefter en enorm mængde nye forbindelser er dannet i hjernen, og vupti:

turbohjerne version 2!

Læs mere her.