Stjernerne i dig er ikke blot en bog om astrologiens historie, fødselshoroskopet og stjernetegnene. Det er også en bog om dig selv, din kæreste, din familie, dine venner og dem, du ellers kender. Ny revideret udgave. E-bog, Historia Forlag. Kan læses ned til 13 år.

LÆS MERE

 

Vil du gerne udvide din bevidsthed om dig selv og andre? Vil du vide, hvordan planeterne afspejler din personlighed? Vil du gerne lære at fortolke et horoskop?

Ind i horoskopet er ikke blot en astrologibog med en grundig gennemgang af de 10 planeter, de 12 stjernetegn og de astrologiske huse – alle de aspekter, der er med til at bestemme dit fødselshoroskop. Det er også en dejlig oplevelsesbog og en god opslagsbog for alle, der er interesseret i at lære mere om sig selv og andre. Ny revideret udgave, Historia Forlag. E-bog.

LÆS MERE

 

Kend din sjæl - nina ehlers

I bogen Kend din sjæl får du en introduktion til spirituel psykologi og astrologi. Med redskaber til selvudvikling, der virker.

Læs om mindfulness, meditation og spirituel praksis. Og børneopdragelse med et spirituelt livssyn – og sund fornuft.

LÆS MERE

 

Tænd lyset! Der er intet vigtigere, vi kan gøre som mennesker end at tænde lyset. I vores eget og i andre menneskers liv. 

At tænde lys og udvide sin bevidsthed er tvungent pensum for alle sjæle.

Nu kan Kend din Sjæl også fås som Lydbog.

LÆS MERE