Nå dine mål:

Coaching i en kort periode er en fremragende metode til at opnå et konkret veldefineret mål: f.eks. et nyt arbejde, et forbedret ægteskab eller forældreskab.

 

Når du har fået lagt dit fødselshoroskop, har du fået kvalificeret viden om dit potentiale, og hvad du kan gøre for at realisere det.  Du er også blevet klar over, hvad der kan forhindre dig i at folde vingerne ud og flyve. Coaching er avanceret flyvetræning og spirituel fitness.

Vi lægger sammen en plan med udgangspunkt i dine ønsker, og jeg støtter dig i at tage konkret handling på det, vi aftaler. Det kan være museskridt eller store spring.

Vores fælles viden om fødselshoroskopet og de aktuelle astrologiske aspekter ligger som en baggrundsviden, der giver en særligt klar fornemmelse af, hvor vi skal hen, og hvor faldgruberne ligger. Det sparer tid og øger effektiviteten.

 

Varighed:

Min erfaring er, at effektiv udvikling kræver et forpligtende forløb på 3-6 måneder med samtaler 1-2 gange om måneden. En tilbundsgående forvandling af mønstre og livssyn kræver en længere periode på ca. to år. Lad os gå i gang, og undersøge, hvad der er behov for. Du kan stoppe når som helst, du ønsker det.

Det er muligt at henvende sig over telefonen, hvis tingene brænder på.