Helbred dit liv:

Et længere coachingforløb kan være en helende vej ud af dyb krise som skilsmisse,  udbrændthed, alvorlig sygdom eller tab af en elsket person. Eller helbrede destruktive mønstre som afhængighedsadfærd, depression, angst, spiseforstyrrelse eller andet.

 

Det kan være et stort arbejde at komme igennem en stor krise eller bringe ukonstruktive mønstre op  i  lyset og helbrede dem. Måske oplever du hele tiden at falde tilbage til de gamle tilstande, hvis der ikke er et menneske, der ser din sandhed sammen med dig, og som kan hjælpe dig med at vokse ind i den.

Min opgave som coach er her at være en ledsager, der kan fungere som tovholder for din dybere sandhed og hjælpe dig til at kommunikere ægte og autentisk. De aktuelle astrologiske aspekter viser os, hvor vi er i processen, og hvad den mest konstruktive tilgang er i hver fase.

 

Varighed:

Min erfaring er, at effektiv udvikling kræver et forpligtende forløb på 3-6 måneder med samtaler 1-2 gange om måneden. En tilbundsgående forvandling af mønstre og livssyn kræver en længere periode på ca. to år. Lad os gå i gang, og undersøge, hvad der er behov for. Du kan stoppe når som helst, du ønsker det.

Det er muligt at henvende sig over telefonen, hvis tingene brænder på.