Nyt fra stjernehimlen 2018 & lidt mere om intuition

 

I sommeren 2008 gik planeten Pluto ind i Stenbukkens tegn, som forbindes med realisme og begrænsning. Det var dengang, vi gik kollektivt ind i finanskrisens mur. Jeg blev tilkaldt som coach til en ansat i ledelsen i Roskilde bank og vil aldrig glemme det forstenede udtryk på de ansattes ansigter bag kasserne i banken, da jeg gik igennem lokalet. Det er måske ikke for meget sagt, at bankansatte kan være tryghedsnarkomaner med glæde ved livrem og seler, så en krakket bank giver ikke en ret god stemning.
Nu skal vi til det igen, men denne gang står vi foran en mur, vi ikke uden videre kan pille fra hinanden.

 

Tre vigtige planeter skifter tegn  – Jupiter, Saturn og Uranus.

 

Jupiter, der har at gøre med ekspansion og (over)mod, har forladt det harmonisøgende Vægtens tegn i oktober 2017, og er nu inde i Skorpionen, tegnet for liv, død, genfødsel, magt, sex – og penge, vi deler med andre. Herunder skat. Magtens hovmod kommer op til overfladen i et aldrig kønt syn som i grænseoverskridende seksuel adfærd og grådig berigelse. “Metoo”-bevægelsen og 13 mio. lækkede dokumenter om skattely. På det personlige plan kan skjulte krænkelser, magtmisbrug og grænseoverskridende adfærd komme op til overfladen. Vulkaner går i udbrud. I den enkelte og i familier.

 Saturn  har skiftet tegn i december -17 fra det optimistiske og ekspansive Skyttens tegn til Stenbukken, som vi husker fra finanskrisen – realisme, grænser og disciplin. Ikke en favoritdisciplin for menneskeheden og i særdeleshed narcissistiske selvoppustelige egoer. Regnskabets time er på vej. Man bliver holdt ansvarlig, som vi ser i USA med Trumps folk. Og med klodens klima. I 2017 har den jordiske moder sat sig igennem med storme og uvejr i en grad, at selv den hårdeste klimafornægter bliver sat til vægs. Der var muren. Der er stadig kun én jordklode. Saturn har givet navn til Satan og er ikke vinder af vores popularitetskonkurrence, fordi den kræver, at man tager ansvar for konsekvenserne af sine handlinger. Det er nu, at alle voksne skal rejse sig op og træde frem.

Ikke mindst fordi Uranus træder ind på scenen og skifter tegn fra det ildfulde Vædderens tegn. Der ikke altid tænker sig om, men handler aggressivt på spontane impulser – som en ung jæger eller teenagedreng, der har folk til alt det kedelige. (Har selv to af slagsen).  De unge jægere har løsninger for planeten, som ligner deres egen livsstrategi – en af dem er opfinderen Elon Musk, som gør klar til at flygte op på Mars. Mars hersker i Vædderens tegn og symboliserer den unge kriger i os alle.
Uranus bringer altid revolution med sig – en revolution i menneskers bevidsthed. Denne gang ringer vækkeuret til erkendelse af, at vi stadig kun har én jordklode, og at vi har jaget planeten halvt til døde. I to verdenskrige ødelagde mennesker mennesker og er kommet til langsom besindelse fra oprettelsen af FN i 1948. Nu har vi ført krig mod selve jorden i 100 år og konsekvenserne indfinder sig nu. Uranus er på vej ind i Tyrens tegn, tegnet for jorden, gartneren og præstinden, der forbinder ånd med jord.

 Adele

Tyren er et af vores ældste symboler og forbindes med kvinden som bærer af det frugtbare liv og som ”den guddommelige stemmes fortolker”. Præstinden, der gennem dans, sang og sanselig skabelse udtrykker skønheden i det skabte, herunder den menneskelige sjæl. Vi er ved at vågne op til erkendelse af, at vi må blive udtryk for den guddommelige stemme i alt det skabte – os selv, planterne, dyrene og selve jordkloden. Gud har muligvis ikke behov for, at vi står i kø i Bilka for at købe knaldtilbud af ting og sager, ingen har brug for. Som tilstopper vore hjem og kroppe. Men at vi udtrykker vores sandhed rent, klart og uden frygt i trangen til at skabe og give til andre. Vi er blomster, der skal blomstre.
Det er nu, at kloge kvinder skal rejse sig op og træde frem, og mænd, der er klar til værne og give omsorg. Jorden har ikke tid til, at kvinder lytter til deres følelse af at være forkerte eller mindre værd. Det er en gammel kulturel programmering fra årtusinders undertrykkelse, som vi må hjælpe hinanden af med. En tankeform som et genfærd i sindet, der ikke er en reel afspejling af hendes kvaliteter eller værdi for andre mennesker.
Revolutioner har det med ikke at gå stille af. Uranuskraften er en stærk elektrisk energi som et lynnedslag, så vi kan forvente turbulens på planeten i forbindelse med den gryende forståelse, at vi må ændre adfærd. Ikke bare tale om det. Og mere uvejr. Også i vore relationer mellem de, der vågner og dem, der ikke gør. Planeten har behov for at blive sat fri af destruktiv adfærd og det samme har det enkelte menneske – fri til at blive næret og folde sig ud på sine egne betingelser. Særligt de af os, der er født i Tyren, Løven, Skorpionen og Vandbæreren vil blive personligt berørt.

En af mine supervisors er en vidunderlig tysk læge, Dr. Christian Büttner. I en samtale om kærlighed sagde han: Kærlighed er støtte. Støtte til det menneske, du er, og det, du skal i dit liv.

Heldigvis bringer Uranus altid genialitetens gave – vi finder på noget, men det fritager os ikke fra at skifte perspektiv.

Og en stor tak til jer, der har indsendt beskrivelser om erfaringer med intuition! Fantastiske og betagende. Jeg kan godt bruge flere – spørgsmålene står her:   https://www.dropbox.com/s/hqsy7szmqbo0hqy/INTUITIONSPROJEKT%20-%20sp%C3%B8rgsm%C3%A5l.docx?dl=0:

Grunden til, at jeg begyndte at forske i intuition var en meget enkel opdagelse, der fandt sted en helt almindelig torsdag.
En dag var jeg fordybet i en inspirerende telefonsamtale. Jeg var optændt og lykkelig som altid, når jeg arbejder eller taler med et indsigtsfuldt menneske. Pludselig opdager jeg, at min venstre hånd flagrer rundt i luften og gestikulerer med stor kraft. Jeg ser forundret på den gestikulerende hånd, for jeg er helt og aldeles højrehåndet. Jeg begyndte at registrere andre forandringer i kroppen, bl.a. at jeg trak vejret ligeligt gennem begge næsebor, havde en åben fornemmelse i halsen og kunne mærke hele min krop på én gang. Hele kroppen var opfyldt af vibrerende energi, som om den var – vågen.
Denne iagttagelse ramte som et lynnedslag. Det ser ud som om, at vi under særlige omstændigheder kan skifte bevidsthedsniveau og komme i forbindelse med noget højere eller større, måske vores essens eller sjæl. Og at dette skift medfører fysiske forandringer.  Der er sikre tegn på, at du er i kontakt med noget større. At du har transcenderet eller skiftet niveau. Denne kontakt kalder jeg den højere mentale intuition.

Der er en vej til at forbinde sig med denne intuition. En ny workshop er på vej. Skriv til mig på nbe(at)os.dk, hvis du er interesseret.

Kærlig hilsen Nina


Hogwarts School of Astrology ligger i Oxford. Også kaldet Faculty of Astrological Studies – tag på Summer School med nogle af verdens bedste lærere en uge i august. Her Exeter College, hvor man bor og studerer. Ligesom Tolkien.